HTML

Belsőfilm

miről álmodik a lány...

Friss topikok

Linkblog

Újraélesztés

denevérlány 2009.12.23. 17:03

A karácsonyi vásárlás tömegforgatagában egyszer csak megjelent egy mentőautó. Ahogy fókuszálni kezdtem a kíváncsiskodó sokadalomra a fehérköpenyes egység körül, döbbenten vettem észre: egy állatkertből elszabadult oroszlánt próbálnak éppen újraéleszteni.

Két mancsát tornáztatva, valamint a filmekből jól ismert defibrillátor készülékkel küszködtek, hogy életet leheljenek az állatok királyába, aki szomorú, pilledő szemekkel, öntudatlanul hevert kiterítve a járókelők bámész szemeinek kereszttüzében. A csúcsragadozó, mely szinte törékeny plüssfigurának tűnt most a vészhelyzet közepén, nagyon furcsa látványt nyújtott.

A nem éppen ünnepi jelenet bizar melegséggel járta át a drukkoló tömeget, akik egyként várták a napsárga, sörényes beteg ébredését...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://belsofilm.blog.hu/api/trackback/id/tr941618471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása